Paprikás krumpli
hozzávalók
- kb. 1 kg krumpli
- 2 nagy fej vöröshagyma
- 1 evőkanál csípős vagy nem csípős pirospaprika ízlés szerint
- paradicsom
- paprika
- só
- víz
- olaj
- kolbász
Elkészítés
Annyi olajat teszünk az edény aljára, amennyi a hagyma pirításához szükséges. Ha meleg az olaj, megpirítjuk a hagymát, és a pirospaprikát beleszórjuk, majd a kockára vágott paradicsomot, paprikát is beletesszük. Pár percig együtt pároljuk. Az apróra vágott krumplit is beleöntjük, majd annyi vizet, amennyi épp ellepi a krumplit. Megsózzuk, a karikára vágott kolbászt is belerakjuk, majd 40 percig főzzük.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.